sekretesspolicy

På Derosion, tillgänglig från https://derosion.com/, är en av våra främsta prioriteringar integriteten för våra besökare. Detta dokument om sekretesspolicy innehåller typer av information som samlas in och registreras av Derosion samt hur vi använder den.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår sekretesspolicy, tveka inte att kontakta oss.

Denna sekretesspolicy gäller endast för våra online-aktiviteter och är giltig för besökare på vår webbplats med avseende på den information de delar och/eller samlar in på Derosion. Denna policy gäller inte för någon information som samlas in offline eller via kanaler som är annorlunda än denna webbplats.**

Samtycke

Genom att använda vår webbplats samtycker du härmed till vår sekretesspolicy och accepterar dess villkor.

Information vi samlar in

Den personliga information som du ombeds att lämna, och skälen till varför du ombeds att lämna den, kommer att göras tydlig för dig vid den tidpunkt då vi ber dig om att lämna din personliga information.

Om du kontaktar oss direkt kan vi få ytterligare information om dig såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer, innehållet i meddelandet och/eller bilagor du kan skicka till oss, samt annan information som du kan välja att tillhandahålla.

När du registrerar dig för ett konto kan vi be om din kontaktinformation, inklusive saker som namn, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Hur vi använder din information

Vi använder den information vi samlar in på olika sätt, inklusive för att:

 • Tillhandahålla, driva och underhålla vår webbplats.
 • Förbättra, anpassa och utöka vår webbplats.
 • Förstå och analysera hur du använder vår webbplats.
 • Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionalitet.
 • Kommunicera med dig, antingen direkt eller via någon av våra partners, inklusive för kundtjänst, för att ge dig uppdateringar och annan information relaterad till webbplatsen samt för marknadsförings- och kampanjändamål.
 • Skicka e-postmeddelanden till dig.
 • Hitta och förhindra bedrägerier.

Loggfiler

Derosion följer en standardprocedure för att använda loggfiler. Dessa filer loggar besökare när de besöker webbplatser. Alla webbhotell gör detta som en del av hostingtjänsternas analys. Informationen som samlas in av loggfiler inkluderar internetprotokoll (IP)-adresser, webbläsartyp, internetleverantör (ISP), datum och tid, sidhänvisningar/utgångssidor samt eventuellt antal klick. Dessa är inte kopplade till någon information som är personligen identifierbar. Syftet med informationen är att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användares rörelse på webbplatsen och samla demografisk information.

Kakor och webbtekniker

Precis som alla andra webbplatser använder Derosion “kakor” (cookies). Dessa kakor används för att lagra information inklusive besökares preferenser och de sidor på webbplatsen som besökaren har besökt eller åtkommit. Informationen används för att optimera användarupplevelsen genom att anpassa innehållet på vår webbsida baserat på besökarnas webbläsartyp och/eller annan information.

Google DoubleClick DART-kakor

Google är en av våra tredjepartsleverantörer på vår webbplats. Den använder också kakor, kända som DART-kakor, för att visa annonser för våra webbplatsbesökare baserat på deras besök på www.website.com och andra webbplatser på internet. Besökare kan dock välja att avstå från användning av DART-kakor genom att besöka Googles integritetspolicy för annonser och innehållsnätverk på följande webbadress – https://policies.google.com/technologies/ads**

Integritetspolicys för reklampartners

Du kan konsultera den här listan för att hitta integritetspolicys för var och en av reklampartnersna för Derosion.

Tredjeparts annonsörer eller reklamnätverk använder tekniker som kakor, JavaScript eller webbtekniker som används i deras respektive annonser och länkar som visas på Derosion och som skickas direkt till användarnas webbläsare. De får automatiskt din IP-adress när detta sker. Dessa tekniker används för att mäta effektiviteten av deras reklamkampanjer och/eller för att anpassa reklaminnehållet som du ser på webbplatser som du besöker.

Observera att Derosion inte har åtkomst till eller kontroll över dessa kakor som används av tredjepartsannonsörer.

Integritetspolicys från tredje part

Derosions integritetspolicy gäller inte för andra annonsörer eller webbplatser. Därför rekommenderar vi att du konsulterar respektive integritetspolicy för dessa tredjeparts annonsörer för mer detaljerad information. Det kan inkludera deras metoder och instruktioner om hur du väljer att inte delta i vissa alternativ.

Du kan välja att inaktivera kakor genom dina individuella webbläsaralternativ. För att få mer detaljerad information om hantering av kakor med specifika webbläsare kan du hitta det på respektive webbläsares webbplatser.

CCPA-Integritetsrättigheter (Sälj inte min personliga information)

Enligt CCPA har Kaliforniens konsumenter bland andra rättigheter:

 • Begära att ett företag som samlar in en konsumentens personuppgifter ska lämna ut kategorierna och specifika delar av personuppgifter som ett företag har samlat in om konsumenter.
 • Begära att ett företag raderar alla personuppgifter om konsumenten som ett företag har samlat in.
 • Begära att ett företag som säljer en konsumentens personuppgifter inte säljer konsumentens personuppgifter.

Om du gör en begäran har vi en månad på oss att svara på dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

GDPR Dataskyddsrättigheter

Vi vill se till att du är fullt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

 • Rätten till tillgång – Du har rätt att begära kopior av dina personuppgifter. Vi kan ta ut en liten avgift för denna tjänst.
 • Rätten till rättelse – Du har rätt att begära att vi rättar till information som du anser är felaktig. Du har även rätt att begära att vi kompletterar information som du anser är ofullständig.
 • Rätten till radering – Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.
 • Rätten till begränsning av behandling – Du har rätt att begära att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.
 • Rätten att invända mot behandling – Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter, under vissa förutsättningar.
 • Rätten till dataportabilitet – Du har rätt att begära att vi överför de data som vi har samlat in till en annan organisation, eller direkt till dig, under vissa förutsättningar.

Om du gör en begäran har vi en månad på oss att svara på dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss.

Information om barn

En annan del av vår prioritering är att lägga till skydd för barn som använder internet. Vi uppmanar föräldrar och vårdnadshavare att observera, delta i och/eller övervaka och vägleda deras online-aktivitet.

Derosion samlar inte medvetet in någon personligt identifierbar information från barn under 13 år. Om du tror att ditt barn har lämnat den här typen av information på vår webbplats, uppmanar vi dig starkt att kontakta oss omedelbart, och vi kommer att göra vårt bästa för att snabbt ta bort sådan information från våra register.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan uppdatera vår sekretesspolicy med jämna mellanrum. Därför rekommenderar vi att du regelbundet granskar den här sidan för eventuella ändringar. Vi kommer att meddela dig om några ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på den här sidan. Dessa ändringar är giltiga omedelbart, efter att de har publicerats på den här sidan.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller förslag angående vår sekretesspolicy, tveka inte att kontakta oss.


Vänligen se till att du anpassar denna översättning med din specifika kontaktinformation och andra relevanta detaljer för din webbplats och verksamhet.

Scroll to Top